Wat leuk dat je een kijkje in mijn webshop neemt.

 

Ik ben Miranda van Asselt. Moeder van 2 kids en bonusmoeder van 2 kids. Een gezellige boel dus bij ons thuis. 

In de enorm drukke en chaotische maatschappij van tegenwoordig vergeten we vaak hoe het is om ons happy te voelen. Dit zit hem natuurlijk niet in mooie spulletjes of dure kleding, maar vooral in herinneringen maken.

13 jaar geleden had mijn zoon een koemelkallergie. Hij werd 1 jaar en ik wilde zo graag een taartje voor hem om lekker mee te smeren op zijn eerste verjaardag. Helaas was er geen bakker die zo'n taartje voor me kon maken. Vlak daarvoor hadden we met collega's een workshop taarten maken gevolgd en ik dacht "dan moet ik het zelf maar gaan maken"

De foto plaatste ik op social media en zo ging het balletje rollen. 

 

Van eerst een vrienden en kennissen kring werd mijn klantenbestand steeds groter. Ik kreeg steeds meet ideetjes voor een webshop. Toch was de eerste webshop gevuld met sieraden en tassen. Hier werd ik uiteindelijk niet heel happy van. Tot het moment dat een van mijn beste vriendinnen zei: "Miran waarom ga je niet weer doen waar je goed in bent?"

Die opmerking bleef maar spoken door mijn hoofd en toen een andere vriendin vroeg of ik voor haar bruiloft een sweet table wilde maken, ging de knop om.

 

Ik verkocht mijn webshop met sieraden, tassen en o.a. woondeco leeg en zie hier:

Een nieuwe webshop in allerlei lekkers met een mooi vrolijk bijpassend logo.

Neem een kijkje in de webshop en wie weet mag ik binnenkort voor jou iets lekkers maken.

 

We hopen dat je in onze webshop iets lekkers kunt vinden voor jezelf of om cadeau te geven. We proberen het assortiment steeds weer opnieuw uit te breiden. 

 

Mocht je suggesties hebben voor ons assortiment dan hoor ik het graag. Voor vragen over onze items of om een prijsopgave op te vragen kun je ons appen, mailen of het contactformulier invullen.

 

Happy groet,

 

Miranda.