• Gratis verzenden boven de € 40,-
  • Ingepakt als een cadeautje
  • Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen verzonden

Wat leuk dat je een kijkje in onze webshop neemt.

 

Ik ben Miranda van Asselt. Moeder van 2 kids en bonusmoeder van 2 kids. Een gezellige boel dus bij ons thuis. 

In de enorm drukke en chaotische maatschappij van tegenwoordig vergeten we vaak hoe het is om ons happy te voelen. Dit zit hem natuurlijk niet in mooie spulletjes of dure kleding, maar vooral in herinneringen maken.

 

We hebben verschillende happy boxen in ons assortiment. Cadeaupakketten om weg te geven of om lekker zelf te houden.

 

Naast het maken van mooie herinneringen word ik ook heel gelukkig van shoppen. Alles is al duur genoeg en daarom ben ik altijd op zoek voor HappyStoor naar mooie betaalbare spullen, sieraden, wenscadeautjes en al het andere waar we blij van worden. Gewoon omdat we dat verdienen. Jij toch ook?!?

Neem snel een kijkje en hopelijk zit er iets voor je tussen waar jij happy van wordt....

 

Wist je al dat....

Onze sieraden zijn allemaal van stainless steel en verkleuren dus niet. Ermee douchen en zwemmen raden we af zodat je er langer plezier van zult hebben.

 

Je kunt onze bestelde items gewoon laten thuis bezorgen Onze verzendkosten zijn laag of je kunt je bestelling bij ons afhalen. Hoe leuk is dat… We pakken alle bestellingen met veel liefde en aandacht in zodat je er helemaal happy van wordt als het bezorgd wordt.

 

We hopen dat je in onze webshop iets leuks kunt vinden voor jezelf of om cadeau te geven. We proberen het assortiment steeds weer opnieuw uit te breiden. Let wel op, want van elk item kopen we er maar een paar in zodat niet iedereen met dezelfde items loopt.

 

Mocht je suggesties hebben voor ons assortiment dan hoor ik het graag. Veel shop plezier.

 

Happy groet,

 

Miranda.