UITLEG KINDERFEESTJE:

Bij het kinderfeestje koekjes versieren krijgt ieder kind ongeveer 8 koekjes die helemaal naar hun eigen fantasie gedecoreerd mogen worden. De koekjes zijn er in verschillende thema's. Van dino's tot graafmachines. Van ijsjes tot dieren en nog veel meer.

 

We starten het kinderfeestje met iets te drinken met wat lekkers. We kunnen eventueel wat tijd vrij maken voor het uitpakken van de cadeautjes mocht dit nodig zijn. Ook de jarige krijgt van ons een cadeautje.

 

We gaan de koekjes versieren met fondant in verschillende kleuren, met leuke stempels en allerlei sprinkles. Als alle koekjes klaar zijn, krijgen de kinderen deze in een taartdoosje mee naar huis. 

Tussendoor lassen we een pauze in en kunnen de kinderen bij goed weer even springen op het springkussen. Deze is namelijk extra bij te boeken. Zie hiervoor het kopje "springkussen"

 

De kosten voor een kinderfeestje boltaartjes maken zijn € 18,50 p.p. Alle materialen en ingrediënten zijn hierin inbegrepen.

We zorgen voor ranja en wat lekkers. 

 

Het springkussen is eventueel bij te boeken voor €45,- Dit kan alleen als het weer het toe laat.

 

Ook is uitbreiding mogelijk met het plaatsen van glitter tattoos. Hiervoor rekenen wij €1,25 per kind extra.

 

Het kinderfeestje kan gegeven worden vanaf 6 kinderen tot maximaal 10 kinderen. En is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Het kinderfeestje koekjes versieren duurt ongeveer 2,5 uur.

 

Ouders hoeven hier niet per se bij aanwezig te blijven, maar mag uiteraard wel. 

Degene die het kinderfeestje geeft is voormalig Pedagogisch Medewerker. 

 

AANVRAAG KINDERFEESTJE:

 

De kinderfeestjes kunnen worden gehouden op zaterdag. Datum altijd in overleg. Per mail bevestigen wij de aanvraag voor een kinderfeestje. Zodra wij de bevestiging hebben gemaild staat het kinderfeestje vast.

Wanneer het feestje definitief is gepland volgt er een aanbetaling van 50%. Het restant kan op de dag van het feestje per pin of contant worden gedaan op locatie.

 

WIJZIGEN KINDERFEESTJE:

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat het aantal kinderen nog wijzigt voor de dag van het kinderfeestje. Dit kun je tot 2 dagen voor de geplande datum doorgeven. LET OP: het aantal kinderen kan niet minder zijn dan 6. Mocht dit wel het geval zijn dan wordt er voor 6 kinderen betaald of kunt u eventueel zelf gezellig meedoen. Op de dag zelf kunnen er helaas geen wijzigingen meer worden doorgegeven.

 

ANNULEREN KINDERFEESTJE:

 

Mocht je om welke reden dan ook het kinderfeestje willen annuleren, dan kan dit kosteloos tot 1 week voor de geplande datum. Voor afmeldingen binnen 1 week voor de geplande datum brengen wij 25% van het totaalbedrag in rekening. Wanneer het feestje 2 dagen of minder voor de geplande datum wordt afgezegd dan brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening. Dit omdat wij werken met de inkoop van verse producten en materialen. 

Het annuleren van een feestje is pas geldig als wij dit schriftelijk hebben bevestigd. (uiteraard geldt hiervoor de dag waarop het feestje wordt geannuleerd)

 

Voor meer informatie of voor de aanvraag van een kinderfeestje

kunt u mailen naar: info@happystoor.nl

appen naar: 06-81642763

of een berichtje sturen via Insta of Facebook.