SWEET TABLE

Een Sweet table is eigenlijk een mooi gedekte tafel met allerlei lekkers. Vaak begint een sweet table met een taart en wordt aangevuld met allerlei sweets zoals cupcakes, fondant koekjes, cakepops, brownies en nog veel meer.

 

Er zijn meerdere opties mogelijk.

- Pakket S: In pakket S leveren we alleen de taart en of sweets. Je zorgt dan zelf voor de gedekte tafel met schalen e.d. Wij leveren onze sweets dan alleen af. Aan jullie dan de taak om alles op de tafel te plaatsen. 

- Pakket M: Jullie zorgen voor een gedekte tafel met schalen. Wij zorgen dat alles op de tafel neergezet wordt. Ook hier leveren we dan alleen de sweets en of taart, maar zorgen er wel voor dat alles mooi wordt neergezet.

-Pakket L: Dit is het meest uitgebreide pakket. Als je hiervoor kiest dan nemen wij alles uit handen. We nemen mooie schalen mee, een taartschaal, kleden, servetten. Alles wat nodig is om er een prachtige tafel van te maken.

 

Prijzen voor een sweet table gaat naar het aantal personen en het aantal sweets en altijd in overleg. Het is dan ook moeilijk om hier een richtprijs voor te geven. Je kunt dit natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. 

Gemiddeld gaat een sweet table met 3 verschillende zoete hapjes vanaf € 12,50 per persoon.

Dit is op basis van bezorging in Apeldoorn. Voor bezorgen buiten Apeldoorn rekenen we een meerprijs.

Dus wil je een prijsopgave of een datum bespreken voor een sweet table? Mail, App of bericht ons via Insta of Facebook.

 

Voor aanvragen en overige informatie kunt u mailen naar: info@happystoor.nl

appen naar: 06-81642763

of een berichtje sturen via Insta of Facebook.